Fixa till i stallet

Sverige är ett av de länder i Europa där det finns flest hästar per person och idag är det faktiskt fler hästar än kor i landet. Det innebär att det är många som tillbringar mycket tid i stallet för att ta hand om våra fyrbenta vänner.

En plats som du besöker varje dag vill du förstås ska vara trevlig att vara på. Då är det viktigt är att hålla det snyggt och städat. Med hästar blir det lätt smutsigt eftersom de ofta drar in lera och skräp från skog, hagar och paddockar.

Ordning och reda

En annan sak som du kan tänka på är att hålla saker och ting på sina rätta platser. Det är lätt hänt att grejer blir liggande, vilket leder till att hela stallet känns stökigt och tråkigt. Genom att sätta upp skyltar på olika platser i stallet är det lätt att se var varje häst har sin box och var dess saker ska vara. De är dessutom både riktiga färgklickar och snygga inredningsdetaljer. Klicka här för att hitta rätta skyltarna till ditt stall. Glöm inte att sätta upp en som visar vägen till toaletten också, när du ändå fixar till och piffar upp ditt andra hem.